Spelers Barcelona hebben geen oordeel over rode kaarten

Na afloop konden Barça-spelers Sergio Busquets en Dani Alves niets zinnigs over zeggen over de rode kaarten in het duel met Athletic Bilbao.

Zowel Fernando Amorebieta als David Villa werd met een rode prent naar de kleedkamer gestuurd. "Het was een moeilijke wedstrijd, zoals altijd in San Mames. Na de verwijdering van Amorebieta ging het beter. Ik kon het incident vanaf mijn positie niet zien, dus ik weet niet of hij (Amorebieta, red.) voor de bal ging of niet", aldus Busquets na afloop tegenover de pers.

Dani Alves was tevreden over het resultaat tegen de Basken. "We speelden geweldig en hebben een uitstekend resultaat behaald. We zullen leven en we zullen sterven met de filosofie die wij nastreven, we hebben het heel goed gedaan", aldus de Braziliaan.

Seydou Keita is van mening dat de rode  kaart van Villa ook van invloed is geweest op de wedstrijd, maar de Malinees geeft geen ordeel over de beslissing. "Het was een belangrijk moment, de tackle was hard, maar we zijn blij dat we in Bilbao hebben gewonnen. En dit doen we ook nog zonder Leo (Messi, red.)".