Van der Voort en Barney door tijdens World Matchplay

Raymond van Barneveld heeft laten zien dat even niet darten hem ontzettend goed heeft gedaan. De Hagenaar was tijdens zijn eerste partij tijdens het World Matchplay ijzersterk en versloeg zijn tegenstander Dennis Ovens met 10-1 als toetje gooide Van Barneveld in de tiende leg zijn tweede negendarter dit jaar.

Ook Vincent van der Voort heeft zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de World Matchplay. In het Winter Gardens complex in Blackpool was de Nederlander te sterk voor Dennis Priestley. Een sterke opening van de Engelsman kon niet voorkomen dat beide heren met 4-1 de pauze ingingen uiteindelijk won Van der Voort met 10-6.

Vanavond om 20.10 uur zal Co Stompé in actie komen. De Amsterdammer hoopt zijn goede vorm van de laatste tijd te kunnen voortzetten. Hij zal het in de eerste partij van de avond moeten opnemen tegen Andy Hamilton. Adrian Lewis speelt daarna tegen Mark Webster. James Wade zal om 22.00 uur zijn partij tegen Andy Smith afwerken. Alan Tabern neemt het in de laatste partij van de avond op tegen Wes Newton.

Dennis Priestley - Vincent van der Voort 6-10
Colin Osborne - Wayne Jones 8-10
Raymond van Barneveld - Denis Ovens 10-1
Ronnie Baxter - Jamie Caven 10-7

Submitter:  Bron: FOK!sport