Domeinnamen geven clues Arkham Asylum 2

Er is een lijst met domeinnamen opgedoken die Warner Bros heeft vastgelegd voor het vervolg op Batman: Arkham Asylum. Er is nog niet veel bekend over de game, alleen dat deze zich ditmaal afspeelt buiten Arkham, in Gotham City dus. De domeinnamen geven wellicht clues over wat we in de game kunnen verwachten. Hieronder een kleine selectie:

- batmanarkhamcity.com
- batmanashesofgotham.com
- batmanbrokenground.com
- batmannewarkham.com
- batmanriseofarkham.com
- batmansiegeofgotham.com
- batmanstateofvillainy.com
- stopmayorsharp.com
- waringothamcity.com
- wheresbrucewayne.com

Een vlugge blik op titels als "War in Gotham city" en "Batman Ashes of Gotham" laat weinig tot de verbeelding over. Batman zal dus in dit nieuwe deel naast Arkham de straten van Gotham moeten ontdoen van het nodige gespuis. Daarnaast is er nog de titel "Stop Mayor Sharp". Scherpe gamers zullen al opgemerkt hebben dat Sharp de naam is van Quincy Sharp, de gevangenisopzichter uit het eerste deel die toen al campagne voerde voor een burgemeersterschap.

Niet heel erg veel nieuws aan de horizon dus, het blijft afwachten tot de eerste echte concrete info over het spel.

Batman: Arkham Asylum 2 (werktitel) is het vervolg op Batman: Arkham Asylum uit 2009, waarin Batman het moet opnemen tegen The Joker, die de gevangenis/ psychiatrische instelling overgenomen heeft en Batman het leven zuur wil maken. 

 

The Joker

 The Joker zaait dood en verderf in de nieuwe Batman