'Monza laatste race voor Chandhok'

De geruchten worden sterker dat Karun Chandhok niet het gehele seizoen aan zijn financiële verplichtingen bij Hispania Racing zal kunnen voldoen. De Indiase coureur maakte dit jaar zijn debuut in de Formule 1, maar lijkt door het gebrek aan sponsors het jaar niet af te kunnen maken bij het Spaanse team.

Volgens het Duitse Speedweek zou de Grand Prix van Italië op Monza de laatste race van Chandhok kunnen worden. De coureur zelf ontkent echter de problemen. "Ik wil tot het eind van het seizoen racen. Ik denk dat het team wel tevreden over me is," zei Chandhok. "Als ik het voor het zeggen zou hebben, dan zou dat niet mijn besluit zijn."

Chandhok ziet een toekomstige overstap naar Force India wel zitten, maar teameigenaar Vijay Mallya gooit daarvoor resoluut de deur dicht. "Ik ga zoeken naar een erg jong talent. Tussen de 1,2 miljard mensen moet zich ergens een Lewis Hamilton bevinden. Het is een speld in een hooiberg zoeken, maar we gaan in India een programma starten om een jong talent te vinden."