Tatjana droomt van kleine borsten

Tatjana Simic dankt haar carrière aan haar wulpse lichaam, maar droomt stiekem van kleine borsten. "Door die borsten voelde ik me altijd dik", doet de blondine in Grazia uit de doeken. "Mijn droom is een decolleté met kleine, stevige borstjes."

Tatjana baalt sowieso van haar imago als stoeipoes. "Ik heb duizend keer het sexy vrouwtje gespeeld en het boeit me niet meer. Ik ben van binnen helemaal niet de vrouw die ik altijd heb neergezet."

De carrière van de 47-jarige blondine staat al twee jaar op een laag pitje. Haar vriend, miljonair Ronny Rosenbaum, heeft liever niet dat Tatjana werkt. "Hij vindt het prima als ik dingen doe die ik leuk vind, maar zegt wel: je hoeft toch niet meer 's nachts te werken?"

Ondanks haar rijke vriend vindt Tatjana zichzelf geen golddigger. "Ze moeten opdonderen met het gezeur dat ik alleen op rijke mannen val", tiert de blondine. "Ik heb altijd hard gewerkt, altijd mijn eigen auto's gekocht en vaak als een goedzak mijn vriendjes onderhouden omdat ik veel meer verdiende. Als er iemand géén golddigger is, dan ben ik het."

Tatjana Smic
Tatjana Simic (Foto: Novum)