Halo: Reach krijgt twee verzameledities

Microsoft heeft woensdag bekendgemaakt dat gamers naast de gewone editie van Halo: Reach ook twee verzameledities mogen verwachten. Halo: Reach - Limited Edition en Halo: Reach - Legendary Edition verschijnen in de herfst samen met de normale versie in de winkels.

De Halo: Reach - Limited Edition wordt geleverd in een speciale zwarte doos van ONI. Naast het spel en de handleiding krijgen de fans ook nog diverse extra's. Spelers krijgen een in-game pantser dat gebruikt kan worden tijdens verschillende online multiplayer-modi. Daarnaast bevat deze verzameleditie het dagboek van Dr. Halsey en krijgt de echte Halo-fan nog meer informatie over het Halo-universum.

De tweede verzameleditie, de Halo: Reach - Legendary Edition, gaat nog een stapje verder. In dit pakket vindt de speler een bijna vijf kilo wegend beeld van het gehele Noble Team, de hoofdpersonages uit Halo: Reach. Dit beeld is gemaakt door de gerenommeerde designers van McFarlane Toys.

Natuurlijk krijgt de fan een exemplaar van de game inclusief de handleiding. Bovendien zit het spel nog in een speciale UNSC-themaverpakking. En wanneer de speler besluit om online te spelen tegen andere gamers, dan draagt zijn personage een speciaal Spartan-pantser.

De normale versie van Halo: Reach komt deze herfst in de winkel te liggen voor een adviesprijs van 69,99 euro. De Halo: Reach - Limited Edition en de Halo: Reach - Legendary Edition gaan voor respectievelijk 84,99 euro en 129,99 euro over de toonbank.

'Halo: Reach' krijgt twee verzameledities

Submitter:  Bron: Novum