Hiddink blijft in ieder geval tot zomer bij Rusland

Guus Hiddink heeft in zijn column in De Telegraaf aangegeven op 3 februari meer duidelijkheid krijgt over zijn toekomst bij de Russische voetbalbond. Een aantal (grote) clubs hebben in afwachting van zijn besluit al interesse getoond in de Nederlander.

"Tot die tijd kan ik weinig over mijn toekomst kwijt. Volgende week ben ik weer officieel in functie als in Warschau de loting voor het kwalificatietoernooi van EURO 2012 wordt verricht", zegt de Varssevelder in De Telegraaf.

"Daarna is het richting Moskou, waar op 3 februari de nieuwe president van de voetbalbond wordt gekozen. Tot die tijd kan ik weinig over mijn toekomst kwijt"
, zegt Hiddink, die in de belangstelling van onder meer Juventus, Liverpool en VfL Wolfsburg zou staan.

Hiddink laat weten in ieder geval niet voor de zomer in te gaan op mogelijke aanbiedingen. "Van de vorige voorzitter kreeg ik het aanbod om mijn contract tot 2012 te verlengen, nu is het afwachten wat de nieuwe sterke man van plan is. Daarom zijn alle speculaties over mijn contacten met clubs en landenteams heel voorbarig. Zeker is in ieder geval, dat mijn contract tot 30 juni doorloopt, dus tot die tijd ben ik gewoon aan het werk."