Cannavaro: "Hopelijk gaat Zlatan weg bij Inter"

Fabio Cannavaro hoopt na zijn terugkeer bij Juventus mee te doen om de Italiaanse landstitel. Volgens de verdediger kan kampioen Inter een handje helpen door topspits Zlatan Ibrahimovic te verkopen.

"Inter heeft een goede organisatie, maar zonder Ibrahimovic wordt het een ander verhaal. Hopelijk laten ze hem vertrekken," aldus Cannavaro tegenover La Gazzetta dello Sport.

Fabio Cannavaro verliet Juve in 2006, toen de club vanwege het omkoopschandaal werd teruggezet naar de Serie B. Na drie jaar Real Madrid is de 35-jarige verdediger weer terug in Turijn.

Cannavaro heeft vertrouwen in Ciro Ferrara, de nieuwe coach die Claudio Ranieri onlangs opvolgde. "Hij heeft genoeg ervaring en kwaliteit om goed zijn werk te kunnen gaan doen," vertelt de 124-voudig international.

In dienst van de nationale ploeg kan Cannavaro landgenoot Paolo Maldini binnenkort voorbijstreven als recordinternational. "Ik heb er nog niet echt over nagedacht, maar nu ik er twee duels van verwijderd ben, kan ik het moeilijk negeren."