Van Nistelrooy wil niet weg bij Real Madrid

Ruud van Nistelrooy zal ook in de winterstop Real Madrid niet verruilen voor Manchester City. De Engelse ploeg had afgelopen week interesse in de spits van de Madrilenen en gaf te kennen in de volgende transferperiode een nieuwe poging te ondernemen om de spits vast te leggen.

Van Nistelrooy vertelde donderdagavond op een persconferentie dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Madrid. De ex-international van Oranje zal zich niet laten verleiden door de vele miljoenen van Manchester City: "Ik wil liever in Madrid blijven. In Engeland worden steeds vaker clubs overgenomen. Door mensen die veel miljoenen steken in voetbalclubs. Desondanks wil ik bij Real Madrid blijven."

Ook kwam Van Nistelrooy nog even terug op zijn besluit niet meer voor Oranje uit te komen: "Het is voor mij heel belangrijk om meer vrij te hebben, te herstellen en me op de volgende wedstrijd te kunnen richten. Het is wel een vreemde situatie, nadat ik tien jaar lang interlands heb gespeeld. Ik heb echter de juiste beslissing genomen. Het komt mijn prestaties hier ten goede."