'Arsenal en Man Utd willen Ribéry'

In de Engelse media circuleren geruchten dat Manchester United en Arsenal druk doende zijn om een bod op Frank Ribéry voor te bereiden. Vorig jaar deed dit tweetal ook al een poging om de speler te contracteren, maar toen weigerde Olympique Marseille, zijn huidige werkgever, mee te werken.

Nu is de kans aanzienlijk gegroeid dat Ribéry wel bij de Franse ploeg mag vertrekken. De club weet namelijk dat de speler veel geld waard is en wil minstens twintig miljoen euro voor Scarface hebben. De Mirror, een Engelse krant, dat ook Real Madrid en Bayern München hengelen naar de diensten van de 24-jarige Fransman.

Vooralsnog is het onduidelijk waar Ribéry zijn carrière zal voortzetten. "Of ik wil vertrekken in juni? Het hangt er vanaf of wij ons kwalificeren voor de Champions League. Ik heb voor me zelf besloten dat ik volgend seizoen hoe dan ook in de Champions League wil voetballen.", lichtte hij toe.

"Ik zou best in een buitenlandse competitie als de Spaanse of Engelse willen spelen, maar ik heb nog niets gehoord van clubs. Misschien mijn zaakwaarnemer wel, maar ik wil het van hem pas in juni horen, eerder niet", besloot Ribéry.