Bosz: "Ik sta achter het Feyenoord-beleid"

Na de ongeregeldheden van afgelopen zondag van de aanhang van Feyenoord zei de technisch directeur van de Rotterdammers, Peter Bosz, dat hij achter de nieuw te bevaren koers staat. Maar gisteren liet hij weten, dat hij toch wel geschrokken is van de reactie van de aanhang van de club uit de Kuip.

Rond het stadion kwam het na afloop van de wedstrijd tegen Groningen tot een confrontatie tussen honderden boze supporters en de mobiele eenheid. Bij de deuren van het Maasgebouw, waar de kantoren en ontvangstruimtes van de club zijn, hielden agenten lange tijd de wacht.

"Waar ik me zorgen over maak is dat ik niet meer normaal bij de Kuip kan wegrijden, of dat de familie op een of andere manier bedreigd wordt." Bosz zegt dat, mocht dat gebeuren, hij per direct zal vertrekken bij Feyenoord.

"Weet je wat ik het meest vervelende vindt aan deze kwestie? Het is een gezamelijk plan, gemaakt in overleg met alle niveau's. Dus in zekere zin is dus iedereen schuldig, maar als technisch directeur ben je een makkelijke zondebok", aldus Bosz die hoopt een eerlijke kans te krijgen en kan laten zien wat hij voor het nieuwe seizoen in de hoge hoed heeft zitten.