Wat gebeurde er op........

In het kader van vijf jaar FOK!sport brengen we je de gehele maand februari de serie Wat gebeurde er op...... Aan de hand van nieuwsberichten duiken we terug in de geschiedenis van FOK!sport.

15 februari

2006

- AZ begint het vervolg van de UEFA Cup met een nederlaag. De nummer twee van de Eredivisie gaat onderuit tegen Real Betis Sevilla: 2-0. Ook Heerenveen verliest. De thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest gaat met 1-3 verloren.
- De overgang van darter Raymond van Barneveld van dartbond BDO naar concurrent PDC wordt bevestigd. Het gerucht over de stap van 'Barney' zoemde al nadrukkelijk rond, maar nu is het officieel.
- Super Aguri F1 kondigt haar twee coureurs voor dit jaar aan: Takuma Sato en Yuji Ide,. Sato was al geen verrassing meer en ook Ide was een naam die al langere tijd genoemd werd in verband met het nieuwe team.

2005

- De Kameroener Samuel Eto'o wordt opnieuw uitgeroepen tot beste Afrikaanse voetballer van het jaar. Hij verslaat medegenomineerden Didier Drogba (Chelsea) en Jay-Jay Okocha (Bolton).
- Pedro de la Rosa wordt testrijder bij McLaren. Hij zal tijdens de eerste drie races van het seizoen op vrijdagochtend testritten rijden. De la Rosa was al twee jaar lang testcoureur voor het Britse team.
- Patrick Friesacher rijdt in 2005 voor Minardi. Naast Christijan Albers mag Friesacher proberen voor het team punten binnen te slepen.

2004

- De Afrika Cup wordt gewonnen door Tunesië. Het gastland blijkt in de eindstrijd met 2-1 te sterk te zijn voor Marokko.

2003
Op FOK!sport waren er toen nog dagen dat er geen nieuws werd geplaatst. 15 februari 2003 was zo'n dag.