NAC wil nu al praten met Salmon

Eerder dan gepland wil NAC Breda met Glen Salmon om de tafel. De Zuid-Afrikaan kwam in de winterstop voor de rest van het seizoen op huurbasis over van FC Groningen. En dat deed hij niet zonder succes: In vier wedstrijden scoorde Salmon al vijf keer.

"Wij wilden Glen direct al voor langere tijd vastleggen", aldus de technisch directeur van NAC, Earnest Stewart. "Maar zoals bekend wil Salmon graag eens in het buitenland, Engeland bijvoorbeeld, voetballen. Wij doen er de komende tijd in ieder geval alles aan hem toch voor NAC te behouden. Het was de bedoeling rond 1 maart te praten, maar als het aan mij ligt gaan we sneller om de tafel. In zijn huidige vorm wordt het moeilijk hem te houden."

Zelf sluit Salmon een langer verblijf in Breda niet uit. "Vooropgesteld, ik zou graag eens in een andere competitie uitkomen. Gewoon voor de ervaring die ik daarmee opdoe. Ik moet een goede keus maken. In Breda heb ik het geweldig naar mijn zin. Misschien krijg ik, zodra ik bij een buitenlandse club zit, wel spijt dat ik niet hier heb bijgetekend. Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik voor eeuwig bij NAC kan blijven."