Pastorelli deelnemer 24 uur van Daytona

Op zijn eigen website heeft Nicky Pastorelli bekend gemaakt dat hij zal deelnemen aan de befaamde 24 uur van Daytona op 27 en 28 januari.

Pastorelli zal samen met Gaston Mazzacane en Uwe Alzen uitkomen voor het VICI Racing team die een Porsche Fabcar Prototype in zullen zetten. Pastorelli zelf is natuurlijk zeer verheugd met dit feit: "Daytona! En dan ook nog eens 24 uur lang, geweldig toch? Ik ben echt vereerd met deze uitnodiging van Ron Meixner (directeur van VICI Racing, red.) en neem die natuurlijk graag aan! Het is absoluut weer een nieuwe ervaring om in een Porsche Prototype te rijden tijdens een 24 uurs race op zo'n legendarisch circuit. Ik kijk enorm uit naar deze race. Het is heerlijk om buiten het normale Champ Car-seizoen toch weer in aktie te kunnen komen. Het winterseizoen mag wat mij betreft zo snel mogelijk weer voorbij zijn. Waarschijnlijk kom ik in Daytona bij de race een heleboel bekende gezichten tegen. Tot nu toe reden veel grote namen uit de Champ Cars ook mee. Wel aardig om met een andere auto, inclusief teamgenoten, te zien wat er dan kan en gaat gebeuren."

De Nederlander kwam afgelopen seizoen in actie bij de ChampCar World Series, maar kon het seizoen wegens budgettekort niet afmaken.