Uitslagen Engeland speelronde 17

Dit weekend twee toppers in de Engelse Premier League. Chelsea en Arsenal speelden gisteren gelijk, en Manchester United won de derby tegen City met 3-1.

Dirk Kuijt scoorde zaterdag niet in de 4-0 zege van Liverpool op Fulham, maar hij brak de wedstrijd wel open. Ian Pearce maakte vlak na rust hands bij een schot van de Nederlander en daarvoor kreeg Liverpool een strafschop. Steven Gerrard miste, maar maakte zelf uit de rebound 1-0 en daarmee was het verzet van Fulham gebroken. Kuijt had in de eerste helft ook al een keer op de hand van Pearce geschoten, maar toen liet scheidsrechter Uriah Rennie doorspelen. Na de 1-0 van Gerrard zorgden Jamie Carragher, Luis García en Mark González voor de 4-0 eindstand.

Vanavond speelt Sheffield United nog tegen Aston Villa.