Aussies nemen afscheid van viertal

Met een doelpunt in de vriendschappelijke interland tegen Paraguay heeft Tony Popovic afscheid genomen van de Australische nationale ploeg.

In zijn 58e interland zette de 33-jarige verdediger de Socceroos twee minuten voor tijd met een rake kopbal op voorsprong. In blessuretijd kwam Paraguay op gelijke hoogte: 1-1.

Naast Popovic namen nog drie Australiërs afscheid. Ook oud-Roda JC-keeper Zeljko Kalac (54 interlands), oud-NAC Breda-verdediger Tony Vidmar (76 interlands) en middenvelder Stan Lazaridis (60 interlands) droegen in het Suncorp Stadium in Brisbane voor het laatst de kleuren van Australië.

Paraguay nam tijdens de wedstrijd afscheid van aanvoerder Carlos Gamarra. De 35-jarige verdediger kwam 109 keer uit voor zijn land.