Kezman in ziekenhuis na heupblessure

Voetballer Mateja Kezman heeft de nacht van zondag op maandag doorgebracht in een ziekenhuis. Tijdens de competitiewedstrijd tegen Athletic Bilbao raakte de aanvaller van Atlético Madrid na een harde botsing met Fernando Amorebieta geblesseerd aan zijn heup.

Aanvankelijk dacht de clubarts aan een breuk, maar na onderzoek bleek hij alleen een grote bloeduitstorting en een kneuzing te hebben. Ter observatie bleef de voormalig speler van PSV nog wel een nacht in het ziekenhuis. Het is echter nog onduidelijk hoe lang de Serviër uit de roulatie is. Servië en Montenegro is op 11 juni in Leipzig de eerste tegenstander van het Nederlands elftal tijdens het wereldkampioenschap voetbal.

Na afloop van het duel tegen Athletic kreeg Atlético Madrid nog een domper te verwerken Aanvoerder Fernando Torres liep een blessure aan zijn knie op. De aanvoerder was in de 81ste minuut nog wel fit genoeg om de winnende goal te maken. Nader ondzerzoek zal moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure van de Spaanse international is.