Stam naar Milan?

De transfermarkt is open tot 31 januari. Tot die tijd kan er dus druk gehandeld worden in spelers.

Het noodleinde Lazio Roma zal waarschijnlijk spelers moeten verkopen om van voorbestaan zeker te zijn. Hierbij lijkt de mogelijkheid voor een transfer van verdediger Jaap Stam een grote. Aartsrivaal AC Milan heeft namelijk intresse voor de Nederlander. Verder gaan er geruchten dat Juventus intresse heeft in Dejan Stankovic, Stefano Fiore en Diego Simeone wellicht naar Atlético Madrid verkassen en dat Angelo Peruzzi in de belangstelling staat van het Londense Arsenal

Inter Milan heeft nog 10 miljoen Euro tegoed van Real Madrid na de transfer van Ronaldo. Deze schuld kan wellicht worden opgeheven door Santiago Hernán Solari aan Milan te geven. De Argentijn heeft daar zelf echter geen belang bij. Een andere optie zou het overmaken van het geld zijn. Van dit geld zou dan de Braziliaan Eriberto of de Walesman Giggs gekocht kunnen worden.

AS Roma heeft een waslijst met spelers die ze graag zouden willen hebben: Nicola Legrottaglie (Chievo), Simone Perrotta (Chievo), Sabri Lamouchi (Parma), Nicola Campedelli (Modena) en Olivier Dacourt (Leeds United). Verder zouden ze graag Cafú over nemen van Lazio Roma. De Spanjaarden zouden Walter Samuel in ruil hiervoor graag willen krijgen, maar dat is nou juist de speler die de Romeinen niet kwijt willen.