Final Fantasy XIII in lente van 2010 op 3 DVD's

Final Fantasy XIII is al een tijdje in ontwikkeling maar volgend jaar is het dan eindelijk zo ver. De game zou dan in Europa moeten verschijnen. Nog iets preciezer: de game zou in de lente van 2010 moeten verschijnen. Dat wordt nog een druk jaar.

De game zal komende winter in Japan moeten verschijnen voor de Playstation 3. De extra tijd die genomen moet worden om de game in westerse landen uit te laten komen is een stuk korter van bij voorgaande Final Fantasy-games. Ook zal het verschil tussen de Amerikaanse en Europese release een stuk kleiner moeten zijn.

For previous titles it took usually about a year to localise each version and bring it over to Europe, but for this title there should be a considerably shorter gap and we'll bring it to European territories as close to the North American release as possible

Daarnaast heeft Square Enix laten weten dat de game voor de Xbox 360 op dit moment gepland staat om op drie DVD's te verschijnen. Dit zou misschien nog wel eens meer kunnen worden. Verder lieten ze weten dat beide versies, die voor de Playstation 3 en de Xbox 360 identiek zijn. Er zullen kleine verschillen in zitten als je ze één-op-één met elkaar vergelijkt maar dit zou te maken hebben met het simpele feit dat het het op twee verschillende platformen is.