East India Company niet langer bij Lighthouse Interactive

De Nederlandse uitgever Lighthouse Interactive is de publishing rechten kwijt voor de strategiegame East India Company. Het Zweede Paradox Interactive maakte dat bekend op de Game Developers Conference, het bedrijf kondigde namelijk aan de rechten te hebben verkregen om de game wereldwijd uit te mogen geven. Waarom de rechten niet langer bij Lighthouse liggen is onbekend. Fredrik Wester, Executive Vice-President van Paradox Interactive, was erg blij met de rechten.

East India Company is an excellent addition to the Paradox portfolio of quality games. With a combination of challenging gameplay and outstanding production value, East India Company is sure to impress the most demanding gamer

East India Company moet later dit jaar uitkomen voor de PC.

Neem een reis terug in de tijd, naar een periode waarin Europese grootmachten als Engeland, Spanje en Nederland de zeeën beheersen en hun macht uitbreiden naar andere continenten. Kies een van de acht speelbare landen en trek er op uit om nieuwe kolonieën te stichten, zeldzame specerijen te importeren en je rivalen een kopje kleiner te maken. Bouw een vloot van zeilschepen en wordt het machtigste land in de wereld.