F.E.A.R. 2 gepatcht, DLC komt pas later

Monolith heeft twee mooie stukken nieuws over F.E.A.R. 2: Project Origin de wereld in geslingerd! Allereerst heeft de game een patch mogen ontvangen, allertweedst is er wat informatie vrijgegeven over de DLC voor de PC.

Allereerst de patch! De belangrijkste verandering die deze met zich meebrengt is dat de Hard-moeilijkheidsgraad wat pittiger is geworden. Een veelgehoorde klacht is namelijk dat zelfs op Hard de game nog te makkelijk is, mede door de vele slow-motion die je krijgt gedurende de game. Daarnaast zijn er nu toggles ingebouwd zodat je headbob (het op en neer bewegen van je scherm als je loopt/rent), film grain en breedbeeld aan en uit kan zetten. Ook zijn er enkele bugs gefixed zodat die ook geen problemen meer opleveren. De patch wordt automagisch gedownload zodra je Steam opstart. Een volledig changelog is hier te bezichtigen.

Als tweede is daar dus nieuws over de DLC, een mappack waarbij je je een klein soldaatje waant. Volgens Monolith komt de mappack half april naar de consoles, maar is een releasedatum voor de PC nog onbekend. Sterker nog, ook over verdere details wilde Monolith het niet hebben wat de mogelijkheid voor een gratis mappack open houdt. Laten we hopen dat het zo is!