Toch weer liters bloed in Mortal Kombat vs. DC Universe?

Met een sneltreinvaart komt de nieuwe Mortal Kombat op gang. Was het een eeuwigheid stil rond de serie en wisten de laatste delen nauwelijks aandacht te trekken, nu verloopt het wel even anders. Uiteraard had opperhoofd Boon al aangekondigd dat deze MK weer terug naar de essentie zou gaan, pas enkele dagen geleden werd bekend wat er nog meer zou veranderen. De toevoeging van karakters uit de DC comics kreeg gemengde reacties. Ook ging de geruchten machine draaien rond het geweld in de game. Door de toevoeging van de superhelden zouden bloed en fatalities mogelijk tot het verleden horen, aangezien de lui aan de DC-kant hun karakters niet graag in bloederige stukken vlees gehakt zien worden.

Op de officiele website van Ed Boon, simpelweg noob.com, staat namelijk de filmposter van de nieuwe film met Daniel Day-Lewis afgebeeld. Voor wie hem nog niet vat, hieronder kun je de titel van de film zien.



Zonder enig verder bericht hierbij lijkt het duidelijk dat Boon hiermee een eind wil maken aan de angst dat we een Mortal Kombat spel zonder bloed zouden krijgen. Fatalities zijn nog een twijfelgeval, evenals de hoeveelheid bloed. Misschien krijgen we niet de over-the-top bloedplassen die we van de serie gewend zijn, misschien houden ze zich vast aan de oorsprong van de serie. Hoe dan ook, bloed zal er zijn...