Koude oorlog in Codename Panzers: Cold War

In Codename: Panzers: Cold War laait de koude weer helemaal op. Deze Real-time strategy game speelt zich af net na de 2e wereld oorlog in 1949. Wanneer een Amerikaans vrachtvliegtuig in botsing komt met een Russisch gevechtsvliegtuig boven het Tempelhof vliegveld van Berlijn is dit reden genoeg voor de escalatie tussen beide landen. Nog geen twaalf uur naar het ongeluk is de grond rond het vliegveld veranderd in een slagveld en breekt er een oorlog uit tussen voormalige bondgenoten.

Er zijn inmiddels al heel wat screenshots verschenen van deze game en deze delen wij natuurlijk graag met jullie. Codename: Panzers: Cold War zal op de pc verschijnen en staat voor maart 2008 op de planning.










Codename: Panzers: Cold War zal 18 missies kennen in een realistische setting van de koude oorlog. Het spel zal een real-time physics engine bevatten waardoor gebouwen op unieke en realistische wijze ineen zullen storten. Verder zal het mogelijk zijn om gebouwen te gebruiken in de gevechten door ze te bemannen of te vernietigen. Daarnaast zullen er 20 multiplayer maps zijn met drie verschillende modi: Domination, Cooperative en Team Match.