Kosten van Rock Band-bundel bekend gemaakt

Je kon al eerder geruchten lezen over wat de prijzen zouden zijn van de losse onderdelen die samen Rock Band zullen vormen, Gamestop lijkt nu de definitieve prijzen te kennen.

De game zal $59,99 verkocht worden, maar daarmee ben je er nog niet. Voor de echte rock ervaring moet daar natuurlijk een instrument bij. Houd je van beuken en rammen, dan mag je voor $79,99 jezelf de trotse eigenaar van de drumset noemen. Ben je liever de frontman en dus zanger van je band, dan kun je voor $29,99 een microfoon kopen. Rockers die liever met een (bas-)gitaar in hun handen los gaan, zullen voor $59,99 een Wireless Fender Guitar Controller op hun PS3 aan kunnen sluiten. Xbox-rockers zijn twee tientjes duurder uit, zij mogen voor $79,99 een Fender-gitaar uitzoeken.

Mocht het totaal-pakket van $230 / $250 iets te duur in de oren klinken, maar wil je toch de complete set hebben, dan kun je nog kiezen voor de bundel. Deze bundel bestaat uit een game, gitaar, drumset en microfoon en zal voor $199,99 over de toonbank gaan.