Texas Hold'em toch niet gratis?

Veel mensen wachten al tijden op de gratis arcade poker-game Texas Hold'em voor de Xbox 360. In januari werd de game door Peter Moore aangekondigd als een gratis arcade-game (door middel van sponsoring) die deze lente zou moeten uitkomen.

Aan het weer te zien is de lente alweer een tijdje voorbij en nog steeds geen Texas Hold'em. Volgens Major Nelson (Xbox Live medewerker) is dit het gevolg van problemen met de sponsor van het spel. Er is veel onderhandeling over de logo's van beide partijen in het spel.

Volgens de laatste berichten moet het spel 23 augustus uitkomen, op een Xbox Live Arcade-woensdag. Alleen het lijkt erop dat het spel niet meer gratis is; Xbox Live-manager Greg Canessa heeft nu gezegd in een interview dat het spel toch geld zal kosten, maar hoeveel is nog niet bekend.

Microsoft zelf wil er nog niks over zeggen, maar wel dat Greg te vroeg heeft gesproken."De details van Texas Hold'em worden nog uitgewerkt en op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele prijs voor het spel" aldus Microsoft. Afwachten dus tot 23 augustus.