Moe Winehouse smeekt Amy thuis te komen

In 'News of The World' is een open brief geplaatst van Janis Winehouse, de moeder van zangeres Amy Winehouse. In de brief schrijft ze dat zij en haar man zich grote zorgen maken om hun dochter.

"Ik weet dat het geen zin heeft je te bellen, ruzie met je te maken of je te zeggen wat je moet doen. Jij moet die eerste stap zetten, schat. Jij moet mij bellen, die telefoon pakken en vertellen wat je bezighoudt", smeekt moeder Winehouse. "We schrokken ons wezenloos toen we de foto's van je zagen in de kou, op blote voeten. Ik had je graag in een deken mee naar huis genomen"

In de brief schreef Janis ook spijt te hebben van haar uitlating over Blake Fileder Civil, de man van Amy. Janis had gejubeld om de lange opsluiting van Blake. In de open brief komt ze op die uitspraak terug, door te zeggen dat ze blij was omdat haar schoonzoon 'zo gedwongen zou worden om af te kicken'.

Janis hoopt dat haar dochter naar haar wijze moeder luistert, en samen met haar een echte witte kerst wil beleven. De hele brief is overigens hier te lezen.