Studente opgepakt wegens dragen 'bomtrui'

Een Amerikaanse studente van het Massachusetts Institute of Technology is op het vliegveld van Boston opgepakt wegens het dragen van een heel foute trui. Bij het betreden van het vliegveld droeg de jonge vrouw namelijk een trui waaraan een soort printplaat was bevestigd.

Aan de voorkant van de zwarte trui zat een zogeheten 'breadboard' bevestigd, compleet met draden, lampjes en een accu. Op de achterkant was de kreet 'Socket To Me - Course VI' te lezen, die slaat op de studie van de negentienjarige MIT-studente Star Simpson.

Aan de infobalie vroeg de studente naar een inkomende vlucht, omdat ze iemand bij het vliegveld wilde oppikken. Toen haar een vraag werd gesteld over haar vreemde trui en deze niet beantwoordde, werd de politie gewaarschuwd. Met het pistool in de aanslag arresteerden overijverige agenten de verbouwereerde Simpson. Volgens deze agenten had de studente tijdens de arrestatie ook nog een stuk speelklei in haar handen. Simpson wordt wanordelijk gedrag en het bezit van een nepbom ten laste gelegd.

"Ze zei dat het een kunstwerk was en dat ze wilde opvallen tijdens de carrièredag op het MIT", verklaarde het hoofd van de politie van het vliegveld. "Gelukkig volgde ze de instructies op, anders was ze in het mortuarium beland in plaats van de cel." Simpson is volgens haar medestudenten impulsief. Uitvinden is een van de hobby's van de Willie Wortel in spé. Simpson is zich van geen kwaad bewust en is op borgtocht vrijgelaten.

Met dank aan Asskicker14 voor de submit.