Familie Borsato beroofd op vakantie

Icoon ShowbizzDe familie Borsato dacht van een rustige vakantie op Ibiza te kunnen genieten. Helaas, zoals Marco zelf al eens zong: De meeste dromen zijn bedrog. De kluis in de luxe villa die Marco samen met zijn vrouw Leontine en hun drie kinderen (Luca, Senna en Jada) heeft gehuurd is opengebroken. Allerlei belangrijke papieren, waaronder de paspoorten van het gezin, zijn verdwenen. Ook is de laptop van Marco gestolen.

Over het gemis van het laatste hoeft hij echter niet lang in te zitten. Een laptopbedrijf biedt hem namelijk een nieuwe. Daarnaast looft het bedrijf een zelfde laptop uit voor de gouden tip die er voor zorgt dat Marco Borsato zijn laptop weer heelhuids terugkrijgt.

"Zelf hebben we ook te maken gehad met diverse inbraken en we weten dus als geen ander hoeveel impact een gestolen laptop kan hebben. Niet alleen de laptop maar met name alle persoonlijke informatie hierop worden ontvreemd zonder dat men realiseert hoeveel waarde de eigenaar hecht aan zijn of haar laptop", zegt de directeur van het bedrijf.

Ook krijgt Marco gratis een verzekering gedurende drie jaar, die hem beschermt tegen onder andere diefstal van de laptop.

Overigens moet Marco nog zeggen of hij op het aanbod in gaat.