WK 2006: Uitslag Angola - Portugal

Icoon WK 2006De laatste wedstrijd van vandaag op het WK Voetbal in Duitsland is geëindigd in een overwinning voor Portugal. De Portugezen versloegen de voormalige kolonie Angola met 1-0. Het enige doelpunt werd gemaakt door Pauleta.

Portugal controleerde de wedstrijd, maar wist eigenlijk geen moment te overtuigen. Toen Pauleta al in de vierde minuut scoorde, leek het even op een monsterzege af te stevenen, dit kwam er echter niet van. De eerste helft was redelijk aantrekkelijk, de tweede helft soms het aanzien niet waard. Een uitgebreid verslag van de wedstrijd vind je op de speciale WK-site van FOK!.

Eerder vanavond kwamen in dezelfde poule Mexico en Iran in actie. Die wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Mexico. In groep C won het Nederlands Elftal vanmiddag met 1-0 van Servië en Montenegro.