Man op sokken schiet op auto's

Icoon BizarIn de Amerikaanse staat Tennessee is een man gearresteerd nadat hij in een drukke straat in de plaats Germantown met een revolver op enkele auto's had gevuurd. Hetgeen de zaak extra opmerkelijk maakt, is het feit dat de man slechts sokken droeg. Verder was hij naakt.

Glenn Higgs, die onder invloed van alcohol was, had blijkbaar weinig problemen met een temperatuur van vier graden Celsius en schoot op enkele auto's. Een automobilist wiens wagen beschoten werd, belde de politie, waarna Higgs kon worden aangehouden. De 44-jarige man is roekeloos gedrag, exhibitionisme, schieten met een vuurwapen binnen de stadsgrens en openbare dronkenschap ten laste gelegd. Een motief voor zijn actie is niet bekend.

Naderhand bleek de enige gewonde als gevolg van het tafereel Higgs zelf te zijn. Doordat hij van de tweede verdieping van zijn woning naar beneden sprong, liep hij namelijk een blessure aan zijn voet op. Voor hij naar het politiebureau kon worden overgebracht, moest hij dus eerst naar het ziekenhuis. De politie meldde dat voor de rest niemand gewond is geraakt.