Moordverdachte vlucht bouwkraan in

yohan.nl had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Buitenlands nieuwsEen Amerikaan die van moord op zijn ex-vriendin wordt verdacht zit al drie dagen bovenop een bouwkraan in Atlanta. Carl Edward Roland (41) klom woensdag in de 50-meter hoge kraan, en zit sindsdien zonder eten en drinken op een metalen rooster op de kraanarm. Hij heeft gedreigd zelfmoord te plegen.

De ex-vriendin, Jennifer Gonzales (36), werd dinsdag dood aangetroffen in een vijver achter het appartementencomplex in Tampa, Florida, waar zij woonde. Roland verschafte zich woensdagmiddag toegang tot de kraan, door een bouwmedewerker te bedreigen met een mes. De man zou schulden hebben en sinds maart zonder baan zitten. Het is bekend dat hij hoopte dat hij en zijn vriendin weer bij elkaar zouden komen.

De politie probeert de man met rondcirkelende helikopters en loeiende sirenes uit te putten en hem ertoe te bewegen zijn wanhoopspoging op te geven. Roland trekt veel bekijks met zijn actie, mede omdat de kraan midden in een wijk met restaurants en uitgaansgelegenheden staat. De politie sloot enkele straten in de omgeving af, wat leidde tot veel opstoppingen in het centrum van Atlanta.

Moordenaar vlucht bouwkraan in
Carl Edward Roland zit al drie dagen in een bouwkraan