Gavin zei ooit dat Jackson niets misdaan had

MagicMickey had ons via de nieuws-submit te melden:

De 15-jarige Gavin Arvizo, de jongen die Michael Jackson beschuldigt van seksueel misbruik, heeft gisteren in de rechtszaak tegen de zanger toegegeven dat hij in het verleden tegen een voormalige leraar gezegd heeft dat tussen hem en Jackson nooit iets onbehoorlijks is voorgevallen. De jongen zei dat maandag tijdens een kruisverhoor door de advocaat van Jackson, Thomas Mesereau.

De tiener, een voormalige kankerpatiënt, beweerde vorige week onder ede dat de zanger hem in 2003 twee keer heeft afgetrokken. Dat zou op Jacksons ranch Neverland zijn gebeurd.

Volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC hebben de aanklager Thomas Sneddon en de raadslieden van Jackson zaterdag gesproken met de man die ten tijde van de vriendschap van de tiener met de 'King of Pop' leraar van de jongen was. De leraar zou van zijn toenmalige leerling hebben vernomen dat er tussen hem en Jackson niets was gebeurd.

De advocaat van Jackson wees er gisteren tijdens het kruisverhoor op dat Gavin tal van disciplinaire problemen had. De tiener gaf toe dat hij op zijn school opstandig was en zelden huiswerk maakte.