Uitslagen UEFA Cup (08/04/04)

UEFA CupVanavond werden de eerste wedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Cup afgewerkt. PSV speelde daarin tegen Newcastle United. Het werd 1-1 in Eindhoven.

PSV speelde een goede wedstrijd vanavond. Het kwam vlot uit de startblokken, maar pas toen die storm leek te zijn geluwd sloeg het toe. Kezman opende na een kwartier de score. PSV bleef de aanvallende ploeg, waar de Engelsen er af en toe uit 'dood spel' momenten gevaarlijk uitzagen. Vlak voor rust sloeg de vlam in de pan nadat Bramble PSV-er Van der Schaaf in het gezicht raakte. De scheids Veissiere liet het gebeurde met een vermaning passeren. In de blessuretijd werd uit een gemakkelijk gegeven vrije trap vervolgens door Jenas de gelijkmaker in het PSV doel gewerkt. In de tweede helft kon PSV niet doordrukken. Komende woensdag is de return in Newcastle.