Van der Meyde in beeld bij PSV

PSV heeft zijn oog laten vallen op Andy van der Meyde (24). Die gaf deze week aan koste wat kost een einde te willen maken aan zijn verblijf bij Inter.

Van der Meyde weigerde van het weekend af te reizen voor het competitieduel met Reggina. De international gaf vliegangst als reden op, om vervolgens een dag later wel het vliegtuig te pakken, naar Nederland. De Italiaanse club reageerde gelaten op de onvrede van Van der Meyde, "Wat hij in Nederland heeft gezegd is niet erg belangrijk."

De aanvaller wacht geen disciplinaire maatregelen bij een terugkeer bij Internazionale. "Het is een vreemd jaar, ook voor hem. Als club zijn we op de hoogte van zijn situatie, maar ook van zijn kwaliteiten. We rekenen in de toekomst op Van der Meyde. Dus wat hij in Nederland heeft gezegd is niet erg belangrijk," aldus Inters technisch directeur Marco Branca.

Van der Meyde wijst de belangstelling uit Eindhoven niet op voorhand af. "Interesse van PSV zal hij serieus nemen", zegt zaakwaarnemer Chiel Dekker in het Eindhovens Dagblad. Internazionale wil Van der Meyde echter (vooralsnog) niet laten vertrekken.

Meer voetbalnieuws vind je op de FOK!Voetbalmanager