Festivalnieuws: Lowlands, Bospop, Dancepop

Lowlands
Er is een heel rijtje bands toegevoegd aan de line-up van dit driedaagse festival. De afgelopen dagen werd namelijk bekend dat de Nederlandse rapper Raymzter komt met een live band, en daarnaast komen The Raveonettes en Nightwish uit Scandinavie. Kort geleden werden ook al the Ataris, Mando Diao, Opeth, the Roots en the Vandals bevestigd. Lowlanders kunnen van 29 tot en met 31 augustus hun hart weer ophalen in Biddinghuizen.

Bospop
De organisatie van het Limburgse festival Bospop heeft bekend gemaakt dat Danko Jones zal spelen tijdens het tweedaagse evenement. Eerdere namen die al bevestigd waren zijn onder anderen Anouk, Him, INXS, Intwine, Motörhead, Simple Minds en ZZ Top. Bospop vindt plaats op 11 en 12 juli in Weert.

Dancepop
Op 6 & 7 september zal voor de tweede keer het festival Dancepop plaatsvinden in Elst bij Arnhem. Op het podium staan nationale- en internationale bands. In de tent staan bekende DJ's. De line-up tot nu toe is net bekend geworden:

Dance: Armin van Buuren (3 hr. set), Laidback Luke, Mark van Dale, Remy, RR Workshop (live), Marco V., Michel de Hey, Benny Rodrigues, Jean en Secret Cinema (live)

Pop: Kosheen (UK), Chicane (UK), Etro Anime (USA), Relax, Hybrid (UK), Soulvation, OLaBOLA, Macaco (Spain) en Intwine.