McDonalds appeltaart bevat scheermesjes

Fatal Exception had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een man die scheermesjes in een appeltaart bij McDonald's deed beweerde dit te doen omdat hij stemmen zou horen. Dit verklaarde de man tegenover de FBI.

Adem Joseph Fontenot, achttien jaar oud, is in staat van beschuldiging gesteld voor het knoeien met eten; hij zou in drie appeltaarten scheermesjes hebben aangebracht in een McDonalds restaurant in Eunice.

Een vrouw liep snijwonden in de mond op toen ze een stuk appeltaart at op 24 november. De twee overige mesjes werden gevonden in nog niet gebakken taarten. De rechter besloot dat de man opgesloten moet blijven totdat de zaak dient nadat hij de man had aangehoord. De man heeft een geschiedenis van psychische problemen en heeft meerdere malen een zelfmoordpoging ondernomen.

Ook verklaarde de man zelf tegenover de rechter dat hij stemmen zou hebben gehoord toen hij achter de gril stond. Nadat de stemmen tot hem hadden gesproken zou hij hebben besloten om zijn eigen leven te nemen. Hij nam een scheermesje om dozen open te snijden en ging de koelcel in.

Daar kreeg hij bedenkingen en stopte hij het mesje in een taart. Toen de vrouw zich erin had gesneden deed hij er nog twee in andere taarten om het zo te laten lijken dat de mesjes in de fabriek erin waren gekomen.