Voetbal: Feyenoord zonder Ono en Zoetebier

In de aanloop naar de cruciale wedstrijd vanavond tegen Newcastle United in de Champions League, kampt Feyenoord met personele problemen. Vlak voor de wedstrijd zal trainer Bert van Marwijk pas definitief besluiten wie er spelen. Twijfels zijn er nog over Kalou (gebroken vinger, waarschijnlijk speelklaar) en Bosvelt (kuit). Beide spelers trainden gisteren voluit mee, maar Van Marwijk houdt een slag om de arm.

Sowieso treedt de Stadionclub vanavond in de Kuip aan zonder de geblesseerde basisspelers Pierre van Hooijdonk en Edwin Zoetebier. Daarbij zal ook de geschorste Shinji Ono de wedstrijd bekijken vanaf de tribune. Leonardo, Ramon van Haaren en Ebi Smolarek zijn al evenmin beschikbaar door langdurige blessures.

In het duel van vanvond staat voor Feyenoord alles op het spel. De Rotterdammers moeten winnen van Newcastle om in ieder geval door te gaan naar de UEFA Cup. Mocht daarbij ook Juventus in en tegen Kiev winnen, dan mag Feyenoord zelfs zijn Europese toernee vervolgen in het Champions League toernooi.