Het stinkt bij de Rode Duivels

iru had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De schabouwelijke prestatie van de Rode Duivels maandag tegen Tunesië was te slecht om normaal te zijn. Terug in Kumamoto kwamen de tongen los. Het stinkt verschrikkelijk in het Belgische kamp. Robert Waseige heeft alle autoriteit verloren en de spelers tellen het aantal wedstrijden onder zijn leiding af.

Het rommelt langs alle kanten in Kumamoto. De onvrede in de spelersgroep is levensgroot. Het is Robert Waseige (en Marc Wilmots) tegen de rest geworden. Of dit nog een basis is om Rusland te kloppen, is zeer de vraag.

Spelers voelen zich als kleine kinderen behandeld, melden 5 verschillende bronnen aan het Nieuwsblad.
De invallers klagen, de basisspelers morren. Ze begrijpen niet dat de bondscoach geen enkele inspraak duldt en niet de minste interesse betoont voor de visie van internationaal gelouterde spelers.

Zelfs de kleinste tegenspraak of vraag kan niet. Een goed bedoelde opmerking om meer te trainen, levert een scheldkanonnade op. De bondscoach heeft alle autoriteit naar de spelersgroep toe verloren en blijft overeind door een schrikbewind te voeren.

De Rode Duivels hekelen ook het gebrek aan professionalisme van de Luikenaar. Waseige viel zelfs twee keer letterlijk in slaap tijdens de tactische bespreking van zijn assistent Vince Briganti.