Rotterdamse studenten vieren Koninginnedag

Volgende week dinsdag viert Oranje- en feestminnend Nederland wederom Koninginnedag. Terwijl de Koningin zich in Hoogeveen zal gaan begeven, wordt overal in het land de stemming oranje. Zo ook in Rotterdam.

Klik voor vergroting en meer infoHet Rotterdams Studenten Corps organiseert op 30 april voor de negende keer een spectaculaire Koninginnedag in de wereldstad. In samenwerking met discotheek Hollywood Music Hall, bierboer Heineken en Radio 538 wordt het Zadkineplein (Plein 1940, vlakbij metrostation Churchillplein) tot Oranjeplein omgedoopt. Op dat plein zullen optredens plaatsvinden van artiesten als Madhouse en Def Rhymz en de DJ's Johan Gielen, Patrick en Marco.

Mocht je geen zin hebben je door de Amsterdamse drukte te moeten worstelen of om naar de Koninklijke familie te gaan kijken, dan kun je dus in Rotterdam terecht. Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar bij onder andere Hollywood Music Hall en het Rotterdams Studenten Corps (te bereiken op telefoon 010-270 80 85). Wees trouwens snel, want er zijn maar 10.000 kaarten.