Caroline Tensen gewond door aanrijding

geos had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Caroline Tensen is zaterdagnacht vrij ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in haar woonplaats Bussum. De televisie-presentatrice werd kort na middernacht op de Brediusweg geschept door een taxi toen ze van het huis van haar zus naar haar eigen woning in Bussum fietste. Ze belandde op de motorkap van de taxi en werd door de klap tegen de grond geslingerd.

Tensen liep diverse zware kneuzingen, letsel aan haar onderbeen en een enkelbreuk op. De chauffeur van de taxi stapte na de aanrijding even uit, maar bekommerde zich verder nauwelijks om het slachtoffer en reed zonder zijn identiteit bekend te maken weer door.

"Ik ben behoorlijk geschrokken", vertelde Caroline Tensen gisteren vanuit het ziekenhuis, vlak voordat ze naar de operatiekamer werd gereden. "De taxi, die vanuit de tegengestelde richting kwam, draaide plotseling en kwam op mijn weghelft terecht. Ondanks dat het licht op mijn fiets brandde, zag hij me niet en reed me aan. Voor ik het wist lag ik op de grond."

De presentatrice, die de politie van het ongeval in kennis heeft gesteld, hoopt dat de taxichauffeur zich alsnog meldt. "Ik kan me voorstellen dat hij ook geschrokken was en misschien niet direct de ernst van de aanrijding inzag. Of misschien is er iemand die het voorval heeft gezien of weet om welke taxi het gaat en dat aan de politie wil doorgeven."

Caroline Tensen, die na de operatie haar enkel in het gips zag verdwijnen, krijgt vandaag te horen wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten. Vaststaat dat ze zeker weken zal zijn uitgeschakeld.