Na graancirkels nu grascirkels

Het wordt steeds gekker op het veld van boer Adams in Stadskanaal. Van de week zijn opnieuw drie nieuwe cirkels gevonden in de nabijheid van de al bestaande schorpioen-formatie in het tarweveld, waarover Fok! al eerder berichtte. Deze nieuwe cirkels zijn echter in het gras gemaakt, op ongeveer 50 meter afstand van de schorpioen. Onderzoeker Robert Boerman, die de melding kreeg van mensen uit Zetten bij Tiel die een kijkje kwamen nemen, staat opnieuw voor een raadsel. Hij denkt dat het om een nieuwe formatie gaat.

"De ontdekkers hebben de cirkels voor ons opgemeten en de gegevens doorgegeven. Ik weet niet of ik ernaar toe ga, ook al zijn cirkels in gras bijzonder, want het is een gekkenboel in Nederland. Overal verschijnen cirkels. Ik rij me te pletter."

Boerman is ervan overtuigd dat de cirkels een boodschap voor de mensheid zijn. Hij vertelt van vreemde gewaarwordingen in Ridderkerk, die hij op zijn website www.dcca.nl heeft geplaatst, en gisteravond kreeg hij weer een grote hoeveelheid emails met meldingen van cirkels in heel Nederland. "Het lijkt net alsof 'ze' bij ons mensen staan aan te dringen van 'let op, want er gaat iets gebeuren'."

Spontane cirkel

Vorige week werd Boerman tijdens zijn onderzoek naar de samenstelling van de bijzondere formatie in Stadskanaal verrast door de spontane vorming van een negende cirkel in de 'staart' van de schorpioen. Terwijl hij met natuurwetenschapper dr. Eltjo Haselhoff grond- en graanmonsters nam van de formatie werd die cirkel tot hun grote ontzetting tijdens hun aanwezigheid gevormd. Boerman en Haselhoff kregen ineens spierpijn en wichelroedeloper Jan Willem Bobbink voelde een enorme energie in de cirkel. Boerman: "Hij wist kort na de vondst met behulp van zijn wichelroede uit te vinden dat de cirkel slechts 7 minuten oud was. De cirkel had een diameter van 1.40 meter en voelde nog warm aan. Kakelvers dus."

Helderzienden

Boerman is enerzijds verbouwereerd van de nieuwe 'gras'-cirkels, maar ook weer niet. Hij was er vorige week volledig van overtuigd dat er geen nieuwe cirkels meer in Stadskanaal zouden worden gevormd. Maar helderziende vrienden hadden hem al gewaarschuwd over het veld van Adams. "Ze zeiden dat er nog meer zou gebeuren in Stadskanaal. Daarom sta ik er eigenlijk niet echt van te kijken. Er is iets gaande. Ik denk dat we er nog lang niet zijn. Er staan nog heel gekke dingen te gebeuren. Let op mijn woorden!"

Check de bron van dit (komkommer?) bericht voor meer grascirkel foto's.