Jennifer Lopez gaat trouwen

Zangeres, danseres en actrice Jennifer Lopez gaat trouwen. Danser Cris Judd, met wie ze al enige tijd het bed deelt, is afgelopen weekend tijdens een romantische barbecue op zijn knieën gegaan en heeft Jennifer gevraagd zijn vrouw te worden. La Lopez zou, volgens ingewijden, "ja" hebben gezegd. Het kersverse liefdespaar zou ook al een diamanten verlovingsring met de initialen JCJ (Jennifer Cris Judd) hebben uitgekozen.

Een goede vriendin van Lopez vertelde dat Jennifer dolblij is. "Ze houdt echt veel van Cris." Lopez en Judd hebben nog geen datum geprikt. Sexy Jen leerde Judd kennen tijdens de opnames van haar videoclip 'My Love Don't Cost A Thing'. Cris was een van de dansers die haar in de clip bijstond.

Het is niet de eerste keer dat Jennifer in het huwelijksbootje stapt. Ze was in 1997 getrouwd met de Cubaanse ober Ojani Noa, maar dat huwelijk hield nog geen jaar stand. Daarna vond ze 'echte liefde' bij Puff Daddy. Maar de rapper wilde van een huwelijk niets weten. In een interview vertelde Puffy dat hij er nog niet aan toe was.