BB Belgie afgelopen

Jeromar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Steven, alombekend als 'Spillie', is gisteren het Big Brotherhuis buitengewandeld als winnaar én miljonair. Hij krijgt vijf miljoen frank. In de spannende eindstrijd werd Bart tweede en Jeroen derde. Naar schatting 5.000 fans zakten naar Vilvoorde af om het afscheidsfeest mee te maken.

Net als 104 dagen geleden waren het vooral de supporters van Bart met hun knalgele T-shirts die zich lieten opvallen. Maar aangezien West-Vlaams in de gigantische tent naast het VTM-gebouw zo ongeveer de voertaal was, durven we vermoeden dat de Spillie-fans in de meerderheid waren.

Tot aan de start van de rechtstreekse uitzending werden de busladingen fans opgewarmd met een Big Concert waarbij alle hitmakers van het ogenblik de revue passeerden. Opgemerkte gaste was zeker Lucy Loes, de 72-jarige Oostendse zangeres, die aan de Big Brother-deelnemers een hit te danken heeft en gisteren door het voornamelijk jeugdig tot zeer jeugdig publiek op handen werd gedragen. Bij het ter perse gaan liet de einduitslag nog op zich wachten.