Jurrasic Park 3 word beestachtig goed

De dinosaurussoorten Raptor en T-Rex zijn gedateerd. Dat beweren de makers van de film 'Jurassic Park 3'.

In het derde deel van de kaskraker wordt de hoofdrol gespeeld door een Spinosaurus. De gevaarlijke predator is veertien meter hoog en veel groter en angstaanjagender dan zijn voorganger, de T-Rex. Spino-dino zal het bioscooppubliek angstige uurtjes bezorgen.

In de big-budget actiefilm 'Jurassic Park 3' werkt de paleontoloog Alessandro Nivola samen met de bekende Jurassic-expert Sam O'Neill. Ze moeten ervoor zorgen dat een twaalfjarige jongen gered wordt van het dinosaurussen-eiland. Nivola is onder de indruk van het mechanische beest.

"Wij hebben de bijrollen. De echte hoofdrol is weggelegd voor de dinosaurus." Joe Johnston ('Jumanji') heeft de moeilijke taak van het regisseren van de film op zich genomen. Actrice Téa Leoni speelt de moeder van het verdwaalde jongetje. Ook zij is blij met haar aandeel in de nieuwe 'Jurassic Park'. "Ik heb het geweldig naar mijn zin. En als de film een flop wordt, is het de schuld van dino. Mij kunnen ze niets maken", aldus actrice Leoni. De film 'Jurassic Park 3' draait vanaf volgend jaar augustus in de Nederlandse bioscopen.