Anouk in BB MP3

Zaterdagmiddag was Anouk (met champagne) te gast in het Big Brother huis. Ze sprak wat met de bewoners en zong een liedje. Veronica heeft in de zondagavond uitzending een deel van het bezoek uitgezonden. Een deel, niet helemaal dus. R@B heeft het geluid van de stream opgenomen en in MP3 op z'n website gezet. (mmm Danny.. niet in vorm? ) Dit is natuurlijk wel het hele gesprek, dus ook wat Veronica niet heeft uitgezonden. Anouk praat met de bewoners over 3 maanden zonder sex, waarom Bart geen kat wil, over de indringers en over Anoukje zelf.

Leukste is nog wel als Anouk zegt: 'Ik kan me echt niet voorstellen dat ik gewoon lekker lig te vingeren en dat er allemaal camera's...' (9:25) Niet erg hoor Anouk, maar heel Nederland kijkt/luistert mee...

Ook leuk! (thnx JayBee)
Bart: Ik mis Sabien wel heel erg.
Anouk: Is dat je vriendin??
Bart: Ja hier in het huis ja.

Het mp3tje kan je hier downloaden en beluisteren. Gesprek is 19:28 lang en is 2,3mb groot. R@b bedankt hé! Op z'n website staan nog meer geluidsfragmenten over Big Brother. Het gesprek tussen Hummie en Barend en van Dorp en de 'Radicale Ruud Kutkip-remix'.
Submitter:  Bron: <a href=http://home.multiweb.nl/~eldo/nl.actueel.big-brother/ target=_new>MP3's van BB</a>