FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 1 november 1999

Foto's O.M.A. online

Jaja, daar zijn ze dan. De foto van Operation Message Arrow. Ik heb ze net ingescanned en nu staan ze dus online.
Dank aan Lois & Clark voor 't maken van de foto's en verder iedereen die erbij was natuurlijk !



Operation
Message
Arrow


Hieronder de namen zoals die op de 1e groepsfoto staan. Nummer 1 is Juul, die staat op de 2e groepsfoto, maar hebben we er voor 't gemak ff bijgeplakt



1) Juul (Helene)
2) FOS4 (Danny)
3) Ted
4) Letterman (Roberto)
5) JayTaph (Joshua)
6) Pink (Jasper)
7) Weathergirl (Mirjam)
8) Tazz (Wilfred)
9) Dutch Musicman (DeeJ)
10) Marcel
11) Babette
12) Raymond
13) TARAraboemdijee (Maarten)
14) Karin
15) Clark (Jeroen)
16) Peter
17) Lois (Monique)

Niet op de foto: Martin, Bennie24 (Bas), Gegs (Gaby), Martine, Itsgreen (Thijs), Bananas (Floris)

Tot de volgende meeting maar weer

Massale Furby kraak

In de regio Tilburg zijn al 3 'nachtelijke ramkraken' in speelgoedwinkels gezet, meldt de Volkskrant. De inbrekers hebben het gemunt op de zogenaamde Furby's, speelgoedpoppen ter waarde van 100 gulden. De krakers stelen een auto, en rammen daarmee de pui van de winkel. In totaal zijn er op deze manier al zo'n 130 poppen ontvreemd.

De politie adviseert de speelgoedwinkeliers nu de poppen 's avonds achter slot en grendel te zetten. Er zal in deze maand voor Sinterklaas flink opgelet gaan worden waar deze poppen zich de kop weer opsteken.

Chatten onder werktijd aan de ketting

Slimme zakenman Rob Visser heeft tegenwoordig de Nederlandse distributierechten voor een aparaatje waarmee je mensen de toegang tot bepaalde websites kan ontzeggen. Dit kan heel handig zijn voor bedrijven en scholen. Rob Visser werkt als systeembeheerder bij ANWB Travelcom. Hij zag dat de meest 20 bezochte websites van de werknemers helemaal niets met het werk zelf te maken hadden.
Visser kocht in de VS een apparaatje waarmee hij bepaalde websites kon blocken.
Na een langdurige test bij de ANWB, bleek dat de kosten voor het gebruik van het internet aanzienlijk daalden. Sites als de Playboy, en de AEX-site konden nu niet meer bezocht worden. Chatten is ook niet meer mogelijk.

Uiteindelijk besloot de systeembeheerder zelf een bedrijfje te starten, en deze apparaten te gaan distribueren. Inmiddels hebben ruim 60 instellingen zich bij het bedrijf aangemeld, waaronder advocatenkantoren en scholen.
Ik zou zeggen: geniet nog even van het vrije gesurf, nu het nog kan!

Zwerver bekent 140 moorden

Uit de Telegraaf haal ik dat in Colombia een 42-jarige man minstens 140 kinderen heeft gedood. Hij bekende zijn daden dit weekeinde tegenover de Colombiaanse politie. De politie heeft aan de hand van verklaringen inmiddels 140 overblijfselen terug gevonden op 60 verschillende locaties.
De man doelde vaak op jongens tussen de achte en zestien jaar die hij, vaak na een lange bergwandeling, martelde en verkrachtte. Uiteindelijk sneed hij ze de keel door.

Zijn gedrag kan te verklaren zijn doordat 'ie vroeger (als oudste kind) thuis vaak mishandeld en verkracht is.

FOK! bestaat een maand!

Zoals iedereen natuurlijk weet is FOK! op 1 oktober de lucht ingegaan. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan veranderingen en verbeteringen. Maar wie kan er beter oordelen over de site dan de bezoeker zelf?
Vandaar dat ik je mening vraag over het reilen en zeilen van de site. Je kunt je mening geven in het FOK!Forum, of ga gelijk naar deze thread.

Nog even een tipje van de sluier van onze bezigheden:
-Binnenkort komt er een nieuw forum. Een forum wat beter en sneller zal zijn dan het huidige, maar blijft er ongeveer hetzelfde uitzien.
-FOK! verhuist binnenkort naar een nieuwe (dedicated) server. Hier zal je weinig van merken, behalve dat het waarschijnlijk sneller is. Voor de geïnteresseerden: kijk op tweakers.net voor meer info.

Als laatste wilde ik het nog even over "de koe" hebben. Ik heb vorige week een artikel online gezet voor het joinen van de DPC. Helaas heb ik het idee dat weinig mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep voor massale aanmelding. Jammer, maar waarom nu niet alsnog?!
De server waar je de client kan downloaden is nu weer helemaal up, die haal je dus hier.
Lees het complete artikel (wat moet je precies doen?): Dutch Power Cows
Voor vragen wat betreft "de koe", kun je altijd in het speciaal ingerichte forum terecht.

Blunder Veronica

Veronica blundert weer! Was het eerst een gesprek van Bart in de dagboekkamer, dit keer was de gehele Big Brother uitzending van donderdag te horen inclusief commentaar uit de regiekamer.

Hier de samenvatting van het hele gebeuren zoals Bientje dat in deze thread op het FOK! forum postte.

30-10 na het bezoek van Anouk was de stemming er weer aardig in en men zat rond een uur of 2300 lekker na te genieten op de bank totdat over de luidsprekers ineens geluiden van de do-avond uitzending samen met stemmen uit de regiekamer te horen waren. Maurice, Willem en Karin gingen er gelijk goed voor zitten terwijl Ruud en Bart met het brood bezig waren. Wat duidelijk te horen was men in de regiekamer reageerde op de uitzending. Daarbij werden de bewoners onder andere betiteld als "eikels" en er werden uitspraken gedaan als "kijk de stress is nu mooi te zien op de gezichten". Het duurde al met al wel een half uur en uiteindelijk kwamen ook Ruud en Bart luisteren. Het eindigde allemaal met een "k*t" uit huiskamer en regiekamer samen. Vervolgens was het duidelijk dat alle bewoners nogal geschokt waren. Karin riep meteen dat ze erover dacht om gelijk maar d'r koffers te pakken, Maurice wilde de boel kort en klein slaan, Bart vond het wel welletjes zo en Willem relativeerde de zaak nogal. Ruud had er allemaal maar weinig van verstaan maar toen ie hoorde dat ze voor eikels waren uitgemaakt wilde ook hij wel opstappen. De bewoners wilden Hummie spreken. Daarna is het beeld op testbeeld gegaan.


Anouk in BB MP3

Zaterdagmiddag was Anouk (met champagne) te gast in het Big Brother huis. Ze sprak wat met de bewoners en zong een liedje. Veronica heeft in de zondagavond uitzending een deel van het bezoek uitgezonden. Een deel, niet helemaal dus. R@B heeft het geluid van de stream opgenomen en in MP3 op z'n website gezet. (mmm Danny.. niet in vorm? ) Dit is natuurlijk wel het hele gesprek, dus ook wat Veronica niet heeft uitgezonden. Anouk praat met de bewoners over 3 maanden zonder sex, waarom Bart geen kat wil, over de indringers en over Anoukje zelf.

Leukste is nog wel als Anouk zegt: 'Ik kan me echt niet voorstellen dat ik gewoon lekker lig te vingeren en dat er allemaal camera's...' (9:25) Niet erg hoor Anouk, maar heel Nederland kijkt/luistert mee...

Ook leuk! (thnx JayBee)
Bart: Ik mis Sabien wel heel erg.
Anouk: Is dat je vriendin??
Bart: Ja hier in het huis ja.

Het mp3tje kan je hier downloaden en beluisteren. Gesprek is 19:28 lang en is 2,3mb groot. R@b bedankt hé! Op z'n website staan nog meer geluidsfragmenten over Big Brother. Het gesprek tussen Hummie en Barend en van Dorp en de 'Radicale Ruud Kutkip-remix'.

Verslag OMA (Operation Message Arrow)

Afgelopen zaterdag zijn ongeveer 40 members van ons forum met z'n allen richting Almere gegaan. Eindbestemming was natuurlijk het Big Brother huis. Weathergirl heeft er een leuk verslag over geschreven. Hier alvast een stukkie.

Helaas, uit de verte klonk geblaf dat steeds dichterbij kwam. Lampen van 500 Watt werden in onze gezichten geschenen: de hond sprong op tegen het hek (het enige moment waarop ik blij was, dat er uberhaupt een hek stond). Het vocabulaire van de bewaker was verbazingwekkend: "Da's goed jongen", was alles wat eruit kwam. In een zee van licht werden we op onze terugweg weer begeleid. Helaas, er was geen doorkomen aan! We gingen onverrichter zake terug, met onze pepernoten en blaaspijpen nog in de hand.


In deze thread kun je de rest ook nog lezen. THNX Weathergirl!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.