Jennifer

Ik word steeds aantrekkelijker. Daar kan ik ook niks aan doen. Ik ben een man. En mannen worden steeds knapper als ze ouder worden. Dat is nou eenmaal een feit. Ik merkte het vanmiddag nog toen ik met mijn kinderen in het dorp liep. De aandacht van vrouwen was ongekend. Al zou dat ook kunnen komen door de aanwezigheid van onze puppy van tien weken.

Vrouwen hebben meer pech met vadertje tijd. Die worden er namelijk niet mooier op. En niet boos worden nou. Het is niet mijn mening, ik heb het alleen gelezen op internet. En dan zal het wel waar zijn. Toch is er minstens één vrouw die laat zien dat we dit vooroordeel niet te serieus moeten nemen: Jennifer Aniston.

Deze week zag ik een film met Jennifer Aniston. Ik had haar natuurlijk al vaker gezien, maar ik was toch weer verbaasd. Als iemand iets negatiefs over haar kan zeggen, hoor ik het graag. Niet? Dacht ik al. Jennifer Aniston heeft alles waar iedereen van droomt. De benen, de uitstraling, het haar, de stem, de carrière. Ze is the girl next door met een kleine sexy tattoo op haar enkel. Om het plaatje helemaal compleet te maken.

Wat zou ik graag friends zijn met Jennifer Aniston. Ik hoef niet eens met haar naar bed. Gewoon samen koffie drinken is goed. Ik denk dat we veel te bespreken hebben. Ze is bijna tien jaar ouder dan ik, maar er zijn genoeg overeenkomsten. We worden allebei steeds knapper en zij houdt ook van honden. Ze geeft wel wat meer aan goede doelen dan ik, maar dat is logisch, want ze heeft meer geld denk ik.

Jennifer is nooit negatief in het nieuws, Jennifer staat niet op bangalijstjes, Jennifer maakt het kijken van romantische komedies op RTL5 de moeite waard. “Jennifer, mag ik je koffie betalen? Dat is het minste dat ik voor je terug kan doen.”