Een stukje over stukjes...

Maar na mijn laatste stukje geef ik hier toch maar even duidelijkheid.
Niet alles gaat per se over mij. Nu ben ikmisschien wel gek of niet, dat zullen jullie nooit weten. Zelfs niet diegene die dit lezen die denken me te kennen. De gekken kunnen het beste naturel gewoon spelen, de normalen lijken absurt.
Het moment dat ik mijn geest volkomen uit elkaar voel klappen, zal het moment zijn waarop ik me schijnbaar het beste in de hand heb.
En dat is helemaal niet erg.
Ik schrijf immers helemaal geen stukjes omdat ik hulp zoek ofzo, dan had ik wel op het forum geschreven.
Ik schrijf geen stukje over blowen omdat ik drugsgebruik stoer vind, ik schrijf het omdat ik wil weten of ik zo'n lange opsomming kan bedenken. En omdat ik me daarna kan amuseren door achter mijn pc-tje te gaan zitten en de verwode discussie te lezen die is losgebarsten.

Alleen soms zitten er ook nare reacties tussen. Onzinnige reacties, gevraag om samenvattingen, geklaag dat het te lang is. Dat zijn kennelijk weer mensen die niet snappen dat ze zeer weinig invloed hebben op een egotrip.
Maar ook andersoortige nare reacties. Bijvoorbeeld van mensen die zich opeens druk maken of het wel goed met me gaat, terwijl ik alleen maar wat letters op papier heb gekrabbelt. of gewoon reacties die ik helemaal niet onder mijn stukje wil hebben staan, omdat het ten slotte mijn stukje is! Het maagdelijke papier heeft aan mij haar onschuld verloren, en het is altijd naar je te beseffen dat een ex nu beschreven wordt door een ander.
Reacties die afbreuk doen aan het stukje door bruut de sfeer te verstoren, die verzinsel naar de realiteit trekken of andersom.
En alles verstoort mijn 5 minutes of fame.
Eigenlijk schrijf ik dat die reacties van mij helemaal niet zo per se hoeven, en volgens mij is er ook geen noodzaak. Dit is geen nieuwsbericht, het is verzonnen, het ik mijn gekrabbel. Dit is geen discussieonderwerp, het staat niet in het forum. Dit is geen provocatie, geen noodkreet en geen slowchat.
Dit ben ik, dit is mijn egotrip hoekje. Dit zijn mijn door cyberspace dwarrelende verzinseltjes, en dat wil ik graag zo houden.