Alex's Adventures Deel 10!

Nu moet ik eerlijk met jullie zijn. Het was niet gegaan zoals ik verwacht had, en dit komt door 2 redenen. We zouden dus met z'n allen (lees 15 internationale studenten)naar New Orleans gaan om te party-en op de befaamde Bourbon Street. De reden dat ik niet gegaan ben is doordat er een kleine ruzie ontstaan tussen de 2 partijen die met elkaar Spring Break zouden vieren. Ik ga niet in detail treden, maar gezellig was anders. Ten tweede had ik ook weinig support van mijn vrienden, meneer Washington, Lincoln en soms ook Hamilton (ik had dus niet veel geld ). Maarja, je moet toch wat tijdens de befaamde Spring Break. We hebben toen maar plannen gemaakt om naar Islands of Adventures en Universal Studios te gaan.

Yes, party in Orlando dus. Ondanks de vrijde hoge prijs om dat pretpark binnen te gaan (zo'n $45!), was het zeker gezellig. De zon scheen lekker de hele dag en we hebben gezellig met elkaar gepraat over hele ominteressante dingen, maar goed. Je moet wat als je elke keer een uur in de rij staat (wat eigenlijk heel erg meeviel). Ik kan de mensen zeker de Spiderman en de Hulk attractie aanraden, echt heel bizar.

De volgende dag zijn we met alle Nederlanders (nouja, alle.. 4 maar), naar Universal Studios gegaan. Nadat we eindelijk vertrokken waren (we zouden om 8 uur weggaan, we zijn uiteindelijk om half 10 vertrokken), kwamen we rond 11 uur in Orlando aan. We zouden dus vandaag naar Universal Studios gaan, en het was hier aanzienlijk minder druk. We hebben gezellig in de klassieke attracties gezeten zoals Jaws en King Kong, maar ook de vrij nieuwe zoals de Terminator. Kortom, we hebben een hele gezellige dag gehad.

De rest van de week ben ik een beetje naar het strand gegaan en uiteraard zijn we 's avonds ff gaan party-en in Ybot City, de party stad hier. We hadden besloten om naar een club te gaan die Europese club muziek draait, iets wat niet echt heel populair hier is (als je weet dat DJ Jurgen nu pas met op de radio is met 'Better of Alone'). Dus, er werd voet gezet naar club 'NRG'. Eenmaal binnen kwamen we als snel tot de conclusie dat wij echt de enige waren die er waren, en dus hadden we een club helemaal voor onszelf. Uiteraard kwamen er weer een paar mensen binnen, maar die gingen na een tijdje ook weer weg. Was een hele gekke ervaring en leuk voor een keertje (want de muziek was heel erg relax) maar ik ben meer een 'people person'. Volgende keer gewoon weer een andere club. En nu maar hopen dat die niet te druk is, zoals gewoonlijk. De gulden middenweg zal je hier dan ook niet vinden.