Alex' adventures, part IV

Het was wel gek deze week. Volgens mij heeft hij ook nog nooit zo lang geduurd. Ik had mijn meeste finals (soort eind examens) al gehad in de vorige week, met als gevolg dat ik met helemaal de tering zat te vervelen deze week (geen colleges meer). Enfin, de meeste studenten hadden dus in deze week finals, dus ik heb maar een beetje in het FOK! forum rondgezworen, weer de nodige vijanden gemaakt (hoi Manono...) en mijn baggage gecheckt.

Aangezien ik toch tijd genoeg had, ben ik maar uitvoerig naar de bioscoop gegaan. Samen met een paar Amerikanen en Europeanen hebben we een soort 'movie marathon' gehouden, gevolg was dat we aan het eind van de dag met kleine televisie oogjes naar buiten kwamen. Daarna zijn we weer wat gaan eten en wederom geen bier aan de tafel omdat we nog niet oud genoeg waren. Toch wel vreemd, ik kan wel een gun kopen aan de overkant, maar ff rustig een biertje bestellen, ho maar! Dan wordt er gelijk moord en brand geschreeuwd. Jaja, over hypocriet gesproken....

Anyway, vandaag (donderdag) een paar mensen naar de airport gebracht (bij Tampa), en daarna ben ik samen met een vriend downtown Tampa ingegaan om ff te lunchen en nog wat laatste dingen te regelen. De lunch was niet zo, toch wel weer $20 betaald. Wat ook weer eruuug fijn was, was dat ik de parkeermeter vergeten was bij te vullen. Jullie raden al wat er gebeurd was. Oom agent hiero had mij lekker een 'parking fine' gegeven van maar liefs $11! Ja, da's ongeveer fl 22, waar ik weer om kon lachen. We zijn daarna teruggereden, nog ff snel een filmpje gepakt (Sleepy Hollow, eruug slecht) en lekker naar de, nu wel , verlaten campus terug.

Daar liep ik dan, over een vrijwel verlaten campus. Ik voelde met iemand uit een slechte B film. Het waaide (wat niet vreemd is hier met al die Hurricanes), de bladeren vlogen me om de oren, en het was ff goed koud (wat wel weer vreemd is). Ik voelde met net helemaal alleen op de wereld, wat ook wel weer lekker was. Die roommate van mij is lekker opgezout naar Colorado (daar woont z'n familie, vandaar), dus ik had eindelijk mijn 4 bij 4 voor mezelf (voor de simpele onder ons, dat is dus mijn kamer). Ik wist gelijk weer wat privacy was, iets dat ik hier wel mis.